Wie ben ik?

Ik ben Ellis en, op het moment dat ik de Camino begin, 44 jaar oud. Ik werk op dit moment niet - afgekeurd - en ik ben moeder van vier kinderen, van 19, 18, 16 en 13 jaar oud.

Ik loop nog niet zo heel erg lang. Eigenlijk ontdekte ik vorig jaar pas dat ik lopen wel erg leuk vond en dat het m'n gemoed tot rust bracht. Van het n kwam het ander en vrij vlot kwam het idee naar voren om niet zomaar te gaan lopen, maar om een pelgrimstocht te gaan lopen.

Van mijn kinderen heeft alleen de jongste ook het 'loopvirus', dus met hem maak ik tochten tussendoor, gewoon voor ons plezier. Verslagen van deze tochten zal je, voor zover ze er zijn, bij de intermezzo's kunnen vinden.

Naast lopen en voor m'n kinderen, twee katten en hond zorgen heb ik nog genoeg andere bezigheden om m'n dagen door te komen: ik ben een fervent lezer, teken portretten, geef shiatsu-massages, ben webmaster van twee websites, luister muziek en speel hier en daar zelf ook wat instrumenten, doe mindfulness en ls ik dan eens een verloren momentje heb, ach, dan vind ik wel weer wat anders om te doen...